Over ons

ONZE MISSIE

De perfecte match realiseren tussen studenten en werkgevers, door middel van een uniek matchingsysteem met uitgebreide filtermogelijkheden. Wij geloven dat de juiste stageplek bijdraagt aan groei en plezier in je carrière.

Waarom Stagefuncties.nl?

Voor werkgevers: Wij zijn meer dan alleen een stagebank. Met Stagefuncties.nl kun je toptalent bereiken op hogescholen en universiteiten, zowel offline als online. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Voor werkzoekenden: Ontdek de meest aantrekkelijke stages bij bedrijven waar je als student met jouw achtergrond veel kunt leren en een sterke basis kunt leggen. Browse vacatures nu.

Ons Doel

Bij Stagefuncties.nl zetten we ons in om de nieuwe generatie studenten te verbinden met de meest geschikte stages bij topwerkgevers die perfect bij hen passen. Ons doel is om hen te helpen een gelukkige en succesvolle start van hun carrière te realiseren.

Join the Movement

Vind de perfecte stage bij een vooraanstaande werkgever die naadloos aansluit bij jouw studie en ambities, en zet een krachtige stap naar een succesvolle carrière!

Ontdek Stages

De Carrièrebus

Al vijftien jaar inspireren we studenten op hogescholen en universiteiten tot het maken van betere carrièrekeuzes. Met praktisch advies – over het creëren van impactvolle cv's tot het vinden van de beste passende banen en meest aantrekkelijke werkgevers – begeleiden we hen naar een betekenisvolle carrière. 🔥

Heb je hulp nodig bij het finetunen van je CV, LinkedIn-profiel, of wil je persoonlijk advies van een ervaren professional? Schrijf je dan binnen 1 minuut gratis in.

Nu inschrijven

Sluit je aan bij ons team

We bevinden ons in een periode van groei en zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerd talent om samen onze groei te versnellen!

Jouw privacy

Bij Stagefuncties.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy. Ons matchingplatform kun je volledig anoniem gebruiken, zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie hoeft te delen. We verzamelen alleen algemene websitegegevens om onze dienstverlening te optimaliseren. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring voor meer informatie.

Suggesties?

Ons team is continu bezig om het platform en onze service te verbeteren. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt er iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons weten via contact@stagefuncties.nl.