Tarieven

5 bundle posting

  Job posting (1 maand)

  Nieuwsbrief naar doelgroep

  Promotie door De Carrièrebus

  Promotie via social media

  Promotie via partners

  Social advertising

€ 590,- / vijf posities per jaar

Unlimited posting

  Job posting (1 maand)

  Nieuwsbrief naar doelgroep

  Promotie door De Carrièrebus

  Promotie via social media

  Promotie via partners

  Social advertising (incl. 25% budget*)

€ 990,- / onbeperkt aantal posities per jaar

* Naast de reguliere promotie van het platform investeren wij 25% van uw investering direct in het promoten van uitsluitend uw vacatures via social media advertising (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Bent u op zoek naar stagiair(e)s?

Stagefuncties.nl is onderdeel van Your Talent Group en richt zich uitsluitend op stages op hbo- en wo-niveau en stagewerkgevers (dus géén bemiddelingsbureaus). Wij zijn van mening dat het vinden van een geschikte stage voor een student eenvoudig moet zijn. Veel studenten weten prima waar hun hart of expertise ligt. De uitdaging is dan vaak nog om de werkgever te vinden die het beste bij hun past.

Stagefuncties.nl is dus meer dan een standaard vacaturebank, veel meer. Niet alleen biedt het platform uitgebreide informatie over stagewerkgevers, hun bedrijfscultuur, medewerkers, etc., ook worden de stages persoonlijk bij studenten onder de aandacht gebracht via De Carrièrebus. Op deze manier zijn wij in staat om uw organisatie als werkgever uit te lichten en onbeperkt kandidaten te werven voor al uw stages.

Uw voordelen:

  • Naast stages plaatsen tevens employer branding; zowel online als offline;
  • Extra attentiewaarde door uitgebreid werkgeversprofiel, evenementen, medewerkersverhalen en werkgeversnieuws;
  • Stages worden verspreid via alle partnersites en social mediakanalen;
  • Onze servicedesk plaatst alle stages voor u (plus vacaturecheck);
  • Directe werving; wij brengen uw stages direct bij uw doelgroep onder de aandacht (o.a. op hogescholen en universiteiten);
  • Het vacaturebereik is 60% anders dan op andere jobboards (zowel offline als online);
  • Kandidaten reageren rechtstreeks op uw stages (directe traffic naar uw eigen (recruitment)site);

Optimale online presence (arbeidsmarktcommunicatie)

Voor de meeste studenten is naast het type stage en de gevraagde skills met name de bedrijfscultuur doorslaggevend in de keuze voor een stage. Vandaar dat Stagefuncties.nl niet alleen stages centraal stelt zoals de meeste stagesites doen. Het platform biedt daarnaast aan stagewerkgevers de mogelijkheid om direct een goede eerste indruk van de (bedrijfscultuur van de) organisatie te geven. Middels een uitgebreid werkgeversprofiel in eigen huisstijl met een bedrijfsomschrijving, kernwaarden, foto’s, video’s, medewerkers aan het woord, evenementen en werkgeversnieuws wordt een helder beeld geschetst van de bedrijfscultuur en de carrièremogelijkheden. Voor alle werkgeversprofielen en stages zorgen wij voor een optimale online presence. Hiervoor is Stagefuncties.nl zelf natuurlijk een complete en overzichtelijke site met een groot en relevant bereik. Daarnaast maken wij nog zoveel mogelijk gebruik van de overige nichesites van Your Talent Group, partnersites, verschillende social mediakanalen en natuurlijk Google (via SEO en zoekmachinemarketing).


Optimale offline promotie (arbeidsmarktcommunicatie)

Om het platform direct bij de doelgroep te promoten, onderhouden wij goede contacten met alle hogescholen en universiteiten en bezoeken wij met De Carrièrebus jaarlijks ruim 65 keer verschillende bedrijvendagen waar we de werkgevers en hun vacatures persoonlijk bij de studenten onder de aandacht brengen. Als ambassadeurs van uw organisatie gaan onze recruiters daarbij proactief en gericht op zoek naar de beste kandidaten voor uw vacatures.

De Carrièrebus bezoekt jaarlijks o.a.:

  • Alle 14 universiteiten
  • Verschillende hogescholen; Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland, Haagse Hogeschool, Saxion Hogeschool, Hogeschool Windesheim, Fontys Hogeschool, Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool, etc.
  • Verschillende carrière-evenementen van studie- en studentenverenigingen, etc.

NIEUW! Gratis bijbanen plaatsen op StudiegerelateerdeBijbanen.nl

Biedt uw organisatie ook studiegerelateerde bijbanen aan? Plaats deze dan gratis en vrijblijvend op het gelijknamige platform dat wij vanaf september onder de aandacht zullen brengen bij hoogopgeleid talent op hogescholen en universiteiten.Voor tarieven en nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via het onderstaand contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Wat anderen over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Gunay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jou normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)