VDLHeerenveen HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen de VDL Groep? VDL Bus Heerenveen is op zoek naar een werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- en bedrijfskundige studenten die het interessant vinden om mee te denken in ontwikkeling van ons bedrijf en ons product; de stads- en streekbussen voor d...

De functie:

Jouw werkzaamheden bieden veel variatie doordat je in projecten het complete productieproces van A tot Z kan meemaken: van engineering, werkvoorbereiding, inkoop, logistiek tot aan assemblage. Binnen je functie krijg je alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt. Dus heb jij een no-nonsense mentaliteit, hou je van een flexibele klantgerichte organisatie en heb jij een passie voor techniek? Word dan onze nieuwe collega!

Het profiel:

 • Je hebt een proactieve instelling en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme.
 • Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • HBO/ WO werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, bedrijfskundige studenten of een soortgelijke studie
 • Affiniteit met techniek en het onderzoeken van marktontwikkelingen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig aan het onderzoek werken.

Wij bieden jou:

 • Een zeer uitdagend onderzoek in een gedreven organisatie waar je optimaal kunt werken aan het ontwikkelen van jouw onderzoek en competenties.
 • Een no-nonsens omgeving waar samenwerking, ontwikkeling en ondernemerschap centraal staan. 
 • Een bedrijf wat erg in ontwikkeling is en waar jouw kennis erg gewaardeerd én toegepast wordt!
 • Stagevergoeding
 • Goede begeleiding om je te blijven uitdagen het beste uit jezelf en de opdracht te halen.

Wereldwijd staan we aan de vooravond van een enorme transitie van dieselbussen naar zero-emissie vervoer. Wil jij de ontwikkelingen op het gebied van e-mobility van dichtbij meemaken?Dat kan! Bij VDL Bus Heerenveen, onderdeel van VDL Bus - Coach, werken we met 160 betrokken collega's toe naar zero-emissie busvervoer; zowel op nationaal als internationaal niveau. Talloze producten en moderne technieken komen samen in onze innovatieve stads- en streekbussen. Wist je al dat wij de enige openbaar vervoer busfabrikant zijn in Nederland? Omdat de bussen custom-made gemaakt worden voor onze klanten is geen project hetzelfde. Aan de hand van vakgerichte opleidingen en training on-the-job kun jij je blijven ontwikkelen binnen je functie. Zelfontplooiing vinden wij erg belangrijk; je krijgt dan ook de ruimte om door te groeien. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan nu bij VDL Bus Heerenveen.

Direct solliciteren

Doorlopend