Quoratio als werkgever

Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen. Elke dag een beetje beter worden, professioneel, maar ook persoonlijk. Een leven lang leren onmogelijk? Niet bij Quoratio. Het zit in ons DNA. Door elke dag het beste uit jezelf te halen, worden wij én onze opdrachtgevers steeds beter.

Wij zijn procesprofessionals met impact en echte experts binnen HR- & Salaris-, zorg- en financiƫle administratie. Binnen HR- & Salarisadministratie zijn we zelfs de grootste. Dat betekent grote kans op een toffe en uitdagende opdracht. We zoeken mensen met lef en kijken dan ook verder dan alleen je cv. Je loopt je eigen race en wij faciliteren die.

Quoratio DNA

Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. We leiden je op vanaf de basis, of je nou trainee bent of consultant. Daarbij doe je brede vakinhoudelijke en branchespecifieke kennis op, maar ook systeemkennis. Je bent in staat te groeien en echt het verschil te maken bij onze opdrachtgevers. We doen ons werk samen. Met een grote achterban ben je in staat van elkaars successen en uitdagingen te leren en kennis te delen.

Karakter voor kunde

Je cv is slechts een papier. En jij bent geen nummer. Wij kijken naar wie je bent en waar je voor staat. Met twintig jaar ervaring herkennen we ambitie al van kilometers afstand en weten we binnen no-time of wij gelukkig van elkaar gaan worden. We zoeken altijd een opdracht die jou en de opdrachtgever beiden een stap verder brengt, want we zijn groot genoeg om die match voor je te vinden en toch klein genoeg voor die persoonlijke aandacht.