PwCAmsterdam 40 uur WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Is de scriptie een van de laatste hindernissen die je moet nemen in de race om dat felbegeerde bachelor of masterdiploma? Of kijk je er juist naar uit? Inspiratie kun je vast goed gebruiken! PwC helpt je hierbij.

 Tijdens onze Accountancy scriptie-inspiratiemiddag op woensdag 31 oktober op ons kantoor in Amsterdam kom je erachter met welke actuele onderwerpen jij aan de slag kunt en hoe jij binnen no-time een scriptie van wereldformaat neerzet. Ook spreek je met onze collega’s en kom je meer te weten over hoe het is om af te studeren en te werken bij PwC.

Wie ben je?

Je volgt een WO opleiding in de richting Accountancy en zit in het laatste jaar van je bachelor- of masteropleiding en je bent geïnteresseerd in het schrijven van je scriptie binnen de auditpraktijk, en; Je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je onder begeleiding van je persoonlijke scriptiecoach je afstudeerscriptie schrijft en ziet deze afstudeerstage als de ideale start van je carrière bij PwC.

Hoe ziet het programma eruit?

We ontvangen je graag woensdag 31 oktober om 15:30 uur op ons kantoor in Amsterdam. Tijdens een informatiesessie vertellen we je meer over de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied en de mogelijkheden om je scriptie te schrijven bij PwC. Struggle jij nog met het onderwerp van je scriptie? Om je te inspireren ga je, onder begeleiding van onze collega's en (voormalig) scriptanten in discussie over hun scripties en scriptie-ervaringen en bespreek je jouw ideeën voor een onderwerp. Ook kun je bij hen al je vragen kwijt rondom hun ervaringen als scriptant en starter bij PwC. We sluiten de middag gezellig af met een borrel, welke tot ongeveer 19:00 uur duurt.

Meld je nu aan!

Hebben we je interesse gewekt? Schrijf je uiterlijk 28 oktober in via onderstaand formulier. Heb je vragen over dit evenement of vragen over de mogelijkheden omtrent het schrijven van je afstudeerscriptie bij PwC? Bel of mail gerust.

Direct solliciteren

Doorlopend