CGI NederlandMaastricht HBO/WO

Wil jij betrokken zijn bij innovatieve projecten binnen het Manufacturing domein en klanten ondersteunen bij de complete automatisering van hun productielijnen?

Wat ga je doen?

Als MES Consultant werk je, meestal in teamverband, samen met ruim 80 manufacturing IT collega's uit Nederland aan uitdagende projecten. Dat kan zowel op onze vestigingen zijn als op locatie bij de klant. Je levert een belangrijke bijdrage aan innovatieve projecten en houd je bezig met de complete automatisering van productielijnen. Je denkt mee met onze klanten en bent betrokken bij het hele ontwikkelproces. Van het verzamelen van requirements tot het ontwikkelen/implementeren, testen en ondersteunen van de systemen wereldwijd. Door de diversiteit aan klanten en projecten is er alle ruimte om je te ontwikkelen op technisch, functioneel en persoonlijk vlak.

Wat breng je mee?

Je bent sociaal, communicatief sterk en werkt graag met anderen samen. Je bent klantgericht en behaalt graag resultaten samen met je team. Je weet dat de wereld van de IT niet stilstaat en wil jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld informatica of industrie gerelateerde opleiding met sterke IT component;
• Kennis en/of enige ervaring met .net, MS SQL en infrastructuur.

Waar kom je terecht?

Als MES Consultant kom je te werken voor de unit Manufacturing Centre of Excellence. CGI heeft een jarenlange relatie met een aantal grote productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder Chemicals, Life Sciences, Food & Feed en High Tech. Voor deze klanten bouwen en beheren wij hun MES/MOMS (Manufacuring Execution Systems/Manufacturing Operations Management System) systemen in binnen- en buitenland. Recente ontwikkelingen met betrekking tot Industry 4.0 en Smart Manufacturing bieden uitdagende mogelijkheden om onze klanten te helpen hun prestaties verder te verbeteren. We zetten daarbij technologieën als Internet of Things en Big Data analytics in. Dit uiteraard in samenwerking met MES-applicaties als bijvoorbeeld: OSIsoft PI, Aspentech of Wonderware. Het is een hecht team dat grotendeels vanuit ons kantoor in Arnhem en Maastricht werkzaam is. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden, maar het meeste kunnen we remote vanuit kantoor afhandelen.

Wij willen het beste uit jou halen

Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Exciting?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Goos Kant via
06 2230 6576 of via goos.kant@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend