CGI NederlandAmsterdam HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Durf jij een opdracht aan die innovatief, complex en/of technisch is? IT starts with you!

Wil jij met jouw afstudeeropdracht bij CGI bijdragen aan het succes van onze klanten, zoals wereldwijde fashion merken en hun digitale strategie?

Wat ga je doen?
Dat hangt van jou af. De meeste afstudeeropdrachten worden in overleg met jou gedefinieerd, dus als je al een idee hebt voor een afstudeeropdracht, dan is dat zeker bespreekbaar bij ons. Mocht je echter nog niet zo’n goed idee hebben, dan helpen wij je graag met het zoeken naar een geschikte afstudeeropdracht. Binnen CGI zijn er op dit moment verschillende afstudeeropdrachten beschikbaar. Een greep uit mogelijke onderwerpen vind je op de werkenbijcgi.nl career site. Mocht je zelf een opdracht hebben en wil je deze bij CGI uitvoeren? Reageer dan op deze vacature en stuur jouw motivatie mee.
Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een ‘buddy’ die je door je stage heen helpt. Na je stage bieden we veel afstudeerders een baan aan. Je komt dan misschien in aanmerking voor één van onze intensieve starterstrajecten. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je eerste baan te pakken.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste student met een IT opleiding op HBO en/of WO niveau die zichzelf wil ontwikkelen d.m.v. een eigen ingebrachte afstudeeropdracht of een door CGI aangeboden project/vraagstuk. Je zit in het laatste jaar van je opleiding. Je bent veelzijdig en bereid om een extra stap te zetten die soms nodig is. Daarnaast zie jij de IT-wereld als jouw speelveld en ben je altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Je hebt affiniteit met e-commerce en digitale transformatie.

Waar kom je terecht?
CGI is een internationale ICT dienstverlener met een sterke positie in verschillende markten, zoals Retail en consumentenmarkt, Manufacturing, Energie, Olie & Gas, Overheid, Financieel & Verzekeringen.
In tijden van snelle verandering moet je een voorsprong nemen. Het aantal kanalen waarover bedrijven en dienstverleners in contact staan met hun klanten groeit in rap tempo. Tegelijkertijd veranderen de eisen en wensen van consumenten: zij verwachten een persoonlijke benadering, relevante informatie op het door hen gewenste tijdstip én een ervaring die over alle touch points heen gelijk is – online en offline. CGI helpt om de allerbeste customer experience mogelijk te maken. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector, door de snelle ontwikkelingen in technologie en samenleving, wordt geconfronteerd. Met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Yvon van Boekholt via (06) 1700 2048 of via yvon.van.boekholt@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Doorlopend

Solliciteer voor Afstudeeropdracht Retail - Retail & Consumer Products

CGI Nederlandverplicht veld