CGI NederlandGroningen 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Wil jij met jouw afstudeeropdracht bijdragen aan het versnellen van de energietransitie? Kom afstuderen bij één van de grootste IT werkgevers in het Noorden.

Wat ga je doen?
Jij bent in de regie. Als aankomend en ondernemende ICT-er ga je helpen de energietransitie te versnellen. Dat doe je door onze klanten te helpen de transformatie naar een data gedreven (digitale) organisatie. Jouw afstudeeropdracht wordt in overleg met jou gedefinieerd, dus heb je al een idee voor een afstudeeropdracht, dan is dat zeker bespreekbaar. Mocht je echter nog niet zo’n goed idee hebben, dan helpen wij je graag met het zoeken naar een geschikte afstudeeropdracht.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste student met een IT opleiding op HBO en WO niveau. Je wilt jezelf ontwikkelen d.m.v. een eigen ingebrachte afstudeeropdracht of een door CGI aangeboden project/vraagstuk, waarmee je kan bijgedragen aan het succes van onze klanten of aan één van onze in-house projecten.

Je zit in het laatste jaar van je opleiding en hebt zin in een uitdaging. Je bent veelzijdig en bereid om een extra stap te zetten die soms nodig is. Daarnaast zie je de IT-wereld als jouw speelveld en ben je altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

Waar kom je terecht?
Je komt terecht in het Energy team in Noord Nederland. Met onze ICT oplossingen willen we de energietransitie versnellen om onze droom, de CO2 neutrale samenleving, te realiseren. Hiermee kunnen we uiteindelijk de opwarming van de aarde tijdig een halt toe roepen.

Wij bouwen samen met marktpartijen aan oplossingen om hernieuwbare energie een steeds grotere rol te geven in het nieuwe duurzame energiesysteem door het slim inzetten van ICT middelen, denk hierbij aan elektrisch vervoer, smart grids, micro grids, nieuwe energiediensten e.d.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something ambitious?
Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van deze functie? Bel of mail Michel Ingenbleek via +31-885-640000 of michel.ingenbleek@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de recruiter van deze vacature Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend