BoskalisRotterdam MBO/HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Wil jij je kennis in praktijk brengen en ervaring opdoen bij een toonaangevende aannemer van infrastructurele projecten op land en water?

Boskalis Nederland heeft veel stages beschikbaar in met name de uitvoering en in de werkvoorbereiding van projecten in Nederland. Voor de verschillende projectlocaties zijn we voor de disciplines wegen, beton, constructie en waterbouw op zoek naar studenten Civiele Techniek op MBO-, HBO- of WO-niveau. Bij projecten kun je denken aan de volledige CO2-negatieve, nog aan te leggen weg N470. Hiernaast kun je denken aan het versterken van ruim 33 kilometer aan Markermeerdijken tussen Hoorn en Durgerdam of aan projecten in het kader van Ruimte voor de Rivier, zoals de zomerbedverlaging van de Beneden-IJssel over een lengte van 7,5 kilometer ter hoogte van Kampen.

Het mooie van stage lopen bij Boskalis Nederland  is dat je kunt meewerken aan multidisciplinaire projecten met vaak moderne contractvormen. Een stage bij Boskalis Nederland is dan ook zeer leerzaam en een uitgelezen kans om de verschillende aspecten van je toekomstige vak goed te leren kennen.
 

Wie jij bent

Je volgt momenteel een opleiding op MBO-, HBO- of WO-niveau en je bent op zoek naar een relevante stage van enkele maanden in Nederland. Gezien de scope van onze activiteiten heeft een civieltechnische opleiding de voorkeur. Jij herkent jezelf in de kernwaarden van Boskalis Nederland en het is jouw ambitie om de beste te worden in het vakgebied.

Wij bieden

Bij Boskalis Nederland werken als Stagiair betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden; ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan. Zoals je van een toonaangevend bedrijf mag verwachten, ontvang je een prima stagevergoeding. De toegevoegde waarde van een stage binnen Boskalis Nederland zit niet in de stagevergoeding maar in de relevante werkervaring die je op doet.

Over het bedrijf

Je komt jouw stage lopen bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt en de civiele buitenlandse markt. We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en/of als partner in Design & Construct opdrachten. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers. 

Boskalis Nederland heeft kantoren in Papendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.
 

Extra informatie

Gedurende het jaar zijn er twee startmomenten voor een Stage Civiele Techniek bij Boskalis Nederland, namelijk februari en september. Voor de start in februari nemen we begin oktober sollicitaties in behandeling en voor de start in september begin april. Houd er dan ook rekening mee dat we je gegevens tot die tijd in portefeuille bewaren.

Buiten deze twee startmomenten om hebben we geen mogelijkheden om aan de slag te gaan als Stagiair Civiele Techniek.

Direct solliciteren

Doorlopend