BoskalisPapendrecht MBO/HBO

Zie jij jezelf na je afstuderen de hele wereld overvliegen om aan de slag te gaan op de toonaangevende projecten van Boskalis?

Wil je nu alvast relevante ervaring opdoen voor na je afstuderen en kun je niet wachten om alles wat je tot nu toe hebt geleerd in praktijk te brengen? Gaat jouw hart als toekomstig uitvoerder harder kloppen van projecten zoals de uitbreiding van het Suezkanaal? En gelijk heb je! Voor jou als uitvoerder in de dop zijn er diverse stagemogelijkheden binnen Boskalis om op óf voor een project aan de slag te gaan. 

Via onze operationele pool kun je aan de slag op projecten zoals de ontwikkeling van de haven van Duqm in Oman waar Boskalis verantwoordelijk is voor diverse bagger- en civiele werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het verdiepen van het havenbassin naar 18 meter diepte, landaanwinning, de aanleg van een kilometer lange kademuur, twee aanlegsteigers en stenenwerk. Best gaaf toch? De inhoud van je stage bepalen we op basis van wat jij kunt, leuk vindt en wat het beste past binnen ons bedrijf. Het zal je overigens niet verbazen dat je buiten de Nederlandse landsgrenzen stage gaat lopen. 
 

Wie jij bent

Boskalis is toonaangevend. En wil dat graag blijven. Daarom zijn we continu op zoek naar ondernemend MBO- en HBO-talent met een studierichting zoals Civiele Techniek en Waterbouw. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je net zo enthousiast bent over onze projecten als wij zijn. Daarnaast wil je de beste worden in je vakgebied. Dit vraagt om een bepaalde instelling. Namelijk een instelling die gekenmerkt wordt door hard willen werken, een flinke dosis pro-activiteit en doorzettingsvermogen. Goede beheersing van de Engelse taal is een must op onze internationale projecten. 

Wij bieden

Stagelopen bij Boskalis betekent super snel leren van ervaren professionals in een dynamische én internationale omgeving. Net als jij vinden wij het belangrijk dat je nóg beter wordt in wat je doet. Het zal je niet verbazen dat je hiervoor grotendeels zelf verantwoordelijk bent. Uiteraard kun je rekenen op de beste begeleiding. Vanzelfsprekend leer je tijdens je stage Boskalis écht kennen waardoor je niet alleen inhoudelijke kennis en praktijkervaring opdoet, maar ook je netwerk in raptempo vergroot. Dat dit super handig is voor de (nabije) toekomst hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen! And last but not least, je ontvangt ook iedere maand een prima stagevergoeding.

Direct solliciteren

Doorlopend