Antea GroupOosterhout 32 uur MBO

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair grafisch vormgeving voor 32-40 uur per week, die affiniteit heeft met vormgeving én fotografie! Als stagiair ga je deel uitmaken van ons MARCOM team in Oosterhout. Ben jij een MBO student media en/of vormgeving?

Dan daagt Antea Group jou graag uit!

Dit is jouw uitdaging

Antea Group is één van de meest vooraanstaande ingenieurs- en adviesbureaus in Nederland. We werken dagelijks aan talloze mooie projecten die we meer en meer middels beeld met trots aan de buitenwereld willen laten zien. Het vergroten van onze zichtbaarheid is een belangrijk speerpunt, dit kan niet zonder goed beeld en een consistente huisstijl. We willen jouw talent onder meer inzetten voor het verfraaien van onze corporate middelen zowel on- als offline, het borgen van onze corporate foto-identiteit in onze huisstijl en het aanvullen van onze fotobibliotheek. Daarnaast hebben wij een constante aandacht voor het op orde houden van onze totale huisstijl. Vanuit jouw interesse voor vormgeving help je ons team met het beheren van diverse huisstijlelementen. Je zult je werkzaamheden uitvoeren vanuit onze stafafdeling Marketing & Communicatie.

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

 • je bent een mbo student en volgt een opleiding in de richting media, vormgeving en/of communicatie;
 • je bent stressbestendig en hebt een 'hands-on-mentaliteit';
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je beschikt over uitstekende creatieve vaardigheden;
 • je weet als geen ander hoe je onze projecten omzet naar een goede fotoproductie;
 • je hebt kennis van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop;
 • je bent een teamspeler die ook in staat is om zelfstandig te werken;
 • je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat ga je doen?

 • je helpt mee aan het op orde brengen van de huisstijluitingen;
 • je werkt vragen vanuit de organisatie uit tot grafische uitingen;
 • je gaat de weg op om zelfstandig beeldmateriaal te gaan 'schieten'
 • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te werken aan een eigen opdracht. Deze wordt samen met jou nader bepaald.

Antea Group en Marketing & Communicatie

De ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland en ver daar buiten bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. De stafgroep Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, plannen en bewaken van communicatiebeleid en -middelen als het gaat om de positionering en profilering van Antea Group.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Direct solliciteren

Doorlopend