Antea GroupHeerenveen of Oosterhout HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij onze volgende held in het schrijven voor het Web? Heb jij een talent om ons nog beter gebruik te laten maken van sociale media, blogs en de eigen website?

Antea Group heeft een missie: Onze klanten én eindgebruikers nog beter laten zien welke mooie projecten wij bedenken en uitvoeren voor onze leefomgeving. Dat begint met het vertellen van een verhaal; óns verhaal. Ben jij helemaal thuis online en heb jij het schrijftalent om ons verhaal te vertellen? Dan gaan wij samen aan de slag!

Dit is jouw uitdaging

Voor deze vacature werk je vanuit ons kantoor in Oosterhout of Heerenveen. Als stagiair bij Antea Group Nederland werk je op de afdeling Marketing & Communicatie. Je blaast in deze rol leven in ons merk, door creatieve en impactvolle teksten te maken voor o.a. de website en social media posts. Je doet ervaring op met het werken in een Content Management Systeem (CMS) en sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram) en gaat ook zelf content en posts live te zetten. We leren je trucs om goed vindbaar te worden in Google, en uiteraard leer je ook om te gaan met het CMS achter onze eigen website. In de dagelijkse praktijk krijg je verzoeken voor creatie van nieuwe content, of aanpassen van bestaande content. Dit ontvang je via onze communicatie adviseurs op de afdeling, en waar nodig spreek je experts uit de organisatie om eventuele onduidelijkheden weg te nemen. De standplaats is in overleg Heerenveen of Oosterhout.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

  • je volgt een HBO opleiding in de richting van (online) marketing en/of communicatie, of een opleiding waarin je leert schrijven (Journalistiek) en dit wilt toepassen op het web. Je bent derde of vierdejaars;
  • je bent leergierig en wilt leren wat belangrijke content is voor onze organisatie en hoe je daarover schrijft;
  • je wilt jezelf verder ontwikkelen en bij ons de kunst leren om met krachtige woorden diensten en ervaringen te omschrijven (als je kan, deel ons je portfolio!);
  • je hebt interesse in online marketing, social media, bloggen en plaatsen van content;
  • je wilt jezelf ontwikkelen en leren te verplaatsen in bijvoorbeeld klanten en gebruikers van producten of diensten;
  • beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré;
  • je bent positief, uit jezelf gemotiveerd en kunt goed zelfstandig werken.

Antea Group en Marketing & Communicatie

De ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland en ver daar buiten bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement, circulaire economie en energie. De stafgroep Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, plannen en bewaken van communicatiebeleid en -middelen als het gaat om de positionering en profilering van Antea Group.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 - 53 96 79 72.

Direct solliciteren

Doorlopend