Antea GroupDeventer, Almere 32 uur HBO

Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière. De standplaats is in overleg te bepalen: Almere of D...

Dit is jouw uitdaging

Als stagiair loop je mee in onze rail projecten. Je krijgt zo de kans om verschillende facetten van het vak te leren kennen. Een deel van je tijd zal je doorbrengen op kantoor, maar je krijgt ook zeker de gelegenheid om de projecten ook daadwerkelijk buiten te bezoeken. Je krijgt een plek binnen onze vakgroep Rail die zich bezighoudt met uitvoeringsontwerpen incl. voorbereidende inspecties en opnames, revisiewerkzaamheden. Daarnaast het begeleiden van aanbestedingen projecten van ProRail, uitvoeringsbegeleiding, specialistische diensten in de vorm van opdrachten (bijv. Systems Engineering). Je krijgt begeleiding van één van onze ervaren medewerkers waardoor je in korte tijd veel ziet en kan leren. Je standplaats wordt in overleg Deventer, Heerenveen of Almere.

Wat vragen we van jou

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • je bent een HBO student civiele techniek/werktuigbouwkunde;
  • je bent pro-actief;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima werken;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving;
  • je bent enthousiast en hebt een gedreven werkhouding.

Stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infra

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar één van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Antea Group

Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat jouw ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Jorrit Hondorp, telefoonnummer 06 11 87 70 79.

Direct solliciteren

Doorlopend