Antea GroupHeerenveen, Deventer, Capelle a/d IJssel 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière!'

Dit is jouw uitdaging

Binnen de adviesgroep SAVE werken 35 mensen met een passie voor veiligheid samen aan complexe vragen van diverse opdrachtgevers. Wij geloven dat je deze vraagstukken alleen kan oplossen als je samenwerkt en mensen met een verschillende (studie) achtergrond samenbrengt en je kennis blijft vernieuwen. Daarom zoeken we afstudeerders. Jij kan van ons leren, maar wij willen ook van jouw leren.

Stage

Als stagiair loop je mee met onze brandveilgheidsadviseurs en leer je de dynamiek van ons ingenieursbureau goed kennen. Je helpt mee met brandscans, inspecties, het tekenen van ontruimingsplattegronden, rekenen met het vultijdenmodel, pathfinder etc, bouwplantoetsen, gelijkwaardigheidsonderzoek, fire safety engineering en het geven van trainingen. Samen met jouw besluiten we wat de beste standplaats is.

Afstudeeronderzoek

Uiteraard kan je ook bij ons je afstudeeronderzoek doen. Hiervoor kan je zelf een onderwerp indienen bij ons of een onderzoek bouwen rond thema's als:

 • BIM en 3DVisulalisatie binnen onze dienstverlening op het gebied van brandveiligheid en duurzaamheid, gezonde gebouwen.
 • Verduurzamen van ons brandveiligheidsadvies;
 • Gezonde gebouwen;
 • Brandveilig en energieneutraal;
 • Vergelijkingsstudie zonemodellen als Ozone, C-Fast, B-Risk en Vultijdenmodel
 • Brandveiligheid en grote veestallen;
 • Slimme branddetectie;

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze opdracht in aanmerking te komen:

 • volg je een hbo-/wo-studie bouwkunde (bouwfysica) of vergelijkbaar;
 • ben je proactief en kun je zelfstandig werken;
 • passie voor veiligheid;
 • beschik je over een scherp analytisch vermogen;
 • ben je leergierig, werk je graag samen en sta je open voor input vanuit je omgeving.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Veiligheid

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Veiligheid en ruimtelijke ordening zijn daar voorbeelden van. We ondersteunen overheden en bedrijfsleven op het gebied van industriële veiligheid, crisisbeheersing en -preventie en brandveiligheid. Hierbij speelt de relatie met ruimtelijke ordening een belangrijke rol. We onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren en maken hierbij gebruik van state-of-the-art-technieken op het gebied van sensoring, software en big data.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?

Graag ontvangen we een cv en een motivatie waaruit blijkt wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Reageren op deze vacature kan tot 31 augustus.

Meer informatie:

http://www.anteagroup.nl/nl/diensten/save/brandveiligheid of neem contact op met Floor Kempers, telefoonnummer 06 -83 16 86 44.

Direct solliciteren

Doorlopend