AchmeaApeldoorn WO

Ben jij opzoek naar een meewerkstage of afstudeerstage, is programmeren jou passie en ben je daarbij ook nog eens commercieel? Kom dan stage lopen op de afdeling Marketing Intelligence van Centraal Beheer.

De functie

In het verleden hebben meerdere studenten met wisselende achtergronden (wiskunde, econometrie, artificial intelligence, marketing research) met succes afgestudeerd bij Centraal Beheer op de afdeling Marketing Intelligence. Zij zijn een toonaangevend MI-team. Dit doen ze door geavanceerde modellen te ontwikkelen en de resultaten hiervan operationeel toe te passen binnen de hele marketing afdeling. Alles met het doel om steeds persoonlijker, effectiever en data-gedrevener marketing te bedrijven. 

Afstuderen kan op allerlei onderwerpen. Je kan denken aan onderwerpen op het gebied van: effectiviteit van onze marketingkanalen, optimale klantreizen bepalen, de juiste boodschap voor de juiste klant op het juiste moment, trendidentificaties, maar het leukste is om zelf een onderwerp te zoeken waarvan jij denkt dat Centraal Beheer daar enorm mee geholpen zou zijn. Vervolgens gaan wij samen in overleg om een tailor made opdracht voor jou neer te leggen. 

Het profiel

Als stagiair:

  • ben je WO bachelor of master student in de richting wiskunde, econometrie, artificial intelligence, marketing research, informatie technologie of vergelijkbaar;
  • heb je een passie voor data science;
  • Hou jij van programmeren en leer je programmeertalen snel;
  • toon je veel initiatief;
  • Ben je resultaatgericht;
  • Heb jij een commercieel inzicht.


Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Een super enthousiast, gedreven, resultaatgericht team van veertien data scientists, analisten en marktonderzoekers die samenwerken aan het (pro) actief creëren van inzichten.

Wij houden ons onder andere bezig met: Conversie attributie, next best action algoritmes, pricing, acceptatie, customer journeys etc.
Ben jij de student waarmee wij de uitdaging aan kunnen gaan en elkaar iets kunnen leren? 

Wij bieden

Een plek om veel te leren in een relevant vakgebied terwijl je studeert. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Je kunt veel leren van ons en wij leren ook graag van jou. De stagevergoeding is €450 bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week. Je start rond februari 2018, een exacte datum, het aantal uur en de duur van jou stage stemmen wij graag met jou af.

Solliciteren en meer weten?

Bij vragen kun je contact opnemen met Kay-Lee Hendriks, Stagiaire Campus Recruitment, op 06-22901222. Solliciteer zo snel mogelijk. We ontvangen bij je sollicitatie ook graag een cijferlijst van je studie en de vakken die je tot nu toe hebt gevolgd. En natuurlijk de opdracht die jij graag zou willen uitvoeren.

Direct solliciteren

Doorlopend