AchmeaApeldoorn 36 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Even Apeldoorn bellen’? Al meer dan honderd jaar staan wij klaar voor onze klanten. Onze merkwaarden maken ons uniek en zijn voor klanten een reden om voor ons te kiezen: persoonlijk, oplossingsgericht en positief.

‘Even Apeldoorn bellen’? Al meer dan honderd jaar staan wij klaar voor onze klanten. Onze merkwaarden maken ons uniek en zijn voor klanten een reden om voor ons te kiezen: persoonlijk, oplossingsgericht en positief. Dat is in 2018 nog eens bekroond toen we werden uitgeroepen tot de klantvriendelijkste verzekeraar!
Bij Centraal Beheer werken we voortdurend aan de beste oplossingen. En niet alleen op het gebied van verzekeringen. Met oog voor wat er om ons heen gebeurt, spelen we in op nieuwe ontwikkelingen. En op de behoeften van onze klanten. Een aantal van deze ideeen wortd bedacht en getest in Lab55, hét innovatielab van Centraal Beheer. Tijdens jouw stage bij Lab55 draait het om deze innovaties te visualiseren. Daarnaast denk je ook mee bij het ontwikkelen van nieuwe concepten, doe je experimenten en valideer je concepten. Dat doe je uiteraard samen met het team die je alle kneepjes van het vak gaan leren.

Hoe ziet jouw stage er uit? 

  • Nieuwe innovaties bedenken op basis van de gaafste technologieën;
  • Het designen, developen en live zetten van innovatieve experimenten;
  • Nieuwe innovaties testen op basis van de build-measure-learn methodiek;
  • Zoveel mogelijk kennis op doen over de lean-startup;
  • Samenwerking met andere afdelingen (marketing, communicatie, IT).


Natuurlijk is er ruimte voor je eigen ideeën! Je krijgt de kans om jouw creativiteit en goede ideeën in te brengen in het team en hier met het team mee aan de slag te gaan! Binnen het Discoveryteam hebben wij de mentaliteit “Dream Big, Get Shit Done and Have Fun’’!

JOUW AFDELING

LAB55

Je bent onderdeel van het team Discovery. Team Discovery is onderdeel van de business line Diensten. Business Line Diensten is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe diensten voor Centraal Beheer. We brengen klanten en niet klanten meer leefplezier door altijd hulp te bieden om dagelijkse dingen makkelijker te maken!  
Team Discovery is dagelijks bezig met het bedenken en valideren van innovatieve nieuwe concepten die deze ambitie waarmaken! 
 

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Stagiair UX Innovaties Centraal Beheer

Je bent een HBO- of WO-student met een studie in de richting van design of UX. Met jouw interesse voor innovatie en je Get Shit Done-mentaliteit wil je mee knallen in ons innovatielab!

Direct solliciteren

Doorlopend