AchmeaApeldoorn MBO

De stagiaire is single point of contact (SPOC) van IT run organisatie voor alle eindgebruikers binnen Achmea. De stagiaire gaat meewerken in het team IT en is de stem van de interne klant van Achmea.

De stagiaire staat de Achmea collega professioneel te woord en draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van de meldingen. Wanneer dat nodig is schakelt hij/zij een interne of externe specialist in en/of draagt de melding over. Hij/zij blijft daarbij verantwoordelijk voor het contact met de klant, zodanig dat deze het gevoel heeft dat er goed naar het probleem geluisterd wordt en dit gaat oplossen. Waar mogelijk verwijst de stagiaire naar het Zelf Service Portaal en promoot dit kanaal. 

Het uiteindelijke streven van je stage is om de melding direct en zelfstandig te kunnen oplossen. Indien de melding doorgezet moet worden naar de tweede lijn zorgt de stagiaire er voor dat de melding op de juiste manier het proces doorloopt.

De stagiaire benut kansen om werkzaamheden naar voren te halen binnen de keten zodat de melding door de klant zelf opgelost kan worden via het Zelf Service Portaal of in het eerste contact door de Service Desk Specialist opgelost wordt. 

Het profiel

  • Je volgt de opleiding MBO ICT Niveau 4 en zit in je laatste fase.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Klantcontact vind je leuk.
  • Je kan je goed inleven in de klant.
  • Je gaat netjes en secuur te werk. 
  • Bent resultaatgericht 
  • Vind het leuk om in een team te werken.
  • En je staat open om heel veel te willen leren. 


Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

De IT Servicedesk maakt deel uit van de sector Eindgebruikersdiensten en is daarbinnen het eerste aanspreekpunt voor circa 17.000 collega's binnen Achmea voor alle IT gerelateerde zaken. Per maand behandelen we tussen de 10.000 en 15.000 meldingen. Het grootste deel van de meldingen komt telefonisch binnen en aan ons de taak om zo veel mogelijk tijdens het eerste contact op te lossen. Als wij de melding niet kunt oplossen, routeren wij de melding naar de juiste oplosgroep en dragen wij zorg voor de voortgangsbewaking.

Alle activiteiten staan bij ons in het teken van klanttevredenheid en kwaliteit. De instelling om te verbeteren voor de klant geldt voor alle medewerkers. Dit vraagt van jou de mogelijkheid om met veranderingen om te gaan en deze ook zelf te initiëren. Elke dag kijken of je iets kunt verbeteren en daarmee aan de slag te gaan. Je krijgt voldoende begeleiding op de afdeling om jezelf te ontwikkelen. 
De Achmea Servicedesk heeft als doel te zorgen dat Achmea medewerker z.s.m. gebruik kunnen maken van de IT diensten en om deze eindgebruiker te helpen bij eventuele vragen.

Wij bieden

Wij bieden een stageplek waarbij je van maandag tot donderdag van 07:30 tot 16:00 uur werkt en op vrijdag van 07:30 tot 12:00 uur werkt, zodat je lekker op tijd weekend hebt! Om je weekend door  te komen en voor andere onvoorziene kosten bieden wij jou een stagevergoeding. 
Je ontvangt een bruto vergoeding van €275,- op basis van 36 uur. De standplaats van de stage is Apeldoorn. 

Solliciteren en meer weten?

Denk jij dat jij de perfecte ICT stagiaire bent en word je enthousiast van bovenstaande vacature? Stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar: kay-lee.hendriks@achmea.nl.

Wil jij meer weten over de procedure neem dan contact op via app, sms, mail of telefonisch met Kay-lee Hendriks, kay-lee.hendriks@achmea.nl / 06-22901222.

Direct solliciteren

Doorlopend