AchmeaApeldoorn HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Tijdens je stage als Financial Controller draai je actief mee op alle financial control activiteiten van een enthousiast team van finance professionals. Het team geeft financieel inzicht door middel van diepgaande analyse van complexe financiële data en het opstellen van accurate verantwoordings...

Tijdens je stage leer je al werkend de verschillende facetten van het Financial Control vak kennen. Ook kan je een kijkje in de keuken nemen bij jouw collega’s van Business Control en Actuariaat waarmee je nauw zult samen werken. Je zal zo snel mogelijk zelfstandig taken uitvoeren en kleine projecten oppakken. Zo doe je relevante praktijkervaring op en leer je  Achmea in korte tijd goed kennen.
Je doet dit binnen een dynamische organisatiecontext voor verschillende grote merken zoals Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Je team hecht daarbij waarde aan hoge kwaliteit en klantwaarde. In je dagelijkse werkzaamheden draag je bij aan:

  • Het (maandelijks) vaststellen en analyseren van de resultaten van Achmea en haar merken. Waarna deze resultaten worden vertaald in een heldere rapportage voor o.a. de directie en het senior management.
  • Het verzorgen van(ad hoc) analyses en rapportages (zowel actual- als budgetrapportages) aan o.a. de directie en het senior management.
  • Het onderhouden van contacten met andere bedrijfsonderdelen.
  • Deelname aan (een) project(en) die te maken hebben met Finance & Risk.

JOUW AFDELING

Finance Inkomensverzekeringen

Het Business Finance Team Inkomen staat opgesteld voor de Inkomensketen met de verzekeringsproducten AOV, Verzuim en WIA. Het enthousiaste team van ongeveer 18 collega’s bestaat uit financial controllers, business controllers en actuarissen. Wij werken voor de labels Centraal Beheer, Interpolis, Avéro en Zilveren Kruis. Onze taken betreffen financiële verslaglegging en analyse, pricing en er wordt nauw samengewerkt om het management optimaal te ondersteunen bij het realiseren van de doelstellingen.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Hbo/Wo Meewerkstagiair Financial Control Inkomensverzekeringen

  • Je bent bezig met een HBO of WO opleiding in de richting van accountancy of een andere vergelijkbare financiële richting (vanaf 3e jaars).
  • Je ben nieuwsgierig, je teamleden vernemen graag jouw verfrissende blik.
  • Je bent nauwkeurig, kritisch op eigen werk en onderhoudt gemakkelijk contacten.
  • Je bent gedreven en resultaatgericht. Binnen Achmea staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

360 GRADEN

Kijk eens rond in Apeldoorn

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

Een afwisselende meewerkstage voor 36 uur per week, binnen de divisie Schade en Inkomen, locatie Apeldoorn of Tilburg. De startdatum is z.s.m. en je krijgt een stagevergoeding van €650,- op basis van een werkweek van 36 uur. De definitieve stagewerkzaamheden stemmen we in gezamenlijk overleg af.

Meer weten?
Heb je vragen over de functie? Neem contact op met Max Kooij, Business Controller Inkomen. Zijn telefoonnummer is 06 – 22 789 030 en zijn mailadres Max.Kooij@achmea.nl

Direct solliciteren

Doorlopend