AchmeaApeldoorn HBO/WO

Ben jij de stagiair die de handen uit de mouwen wil steken en ervoor wil zorgen dat alle medewerkers ons merk in hun haarvaten voelen?

De functie

Merkmanagement is in de lead voor het bepalen van de merkpositionering van Centraal Beheer: Een van de powerbrands van Achmea. Wij werken er dagelijks aan dat collega’s het merk door en door kennen en toepassen in hun dagelijks werk. Zodat de klant in alles ervaart dat wij Persoonlijk, Oplossingsgericht en Positief zijn. In de producten en diensten die we hem bieden, in de communicatie en marketing die hij van ons ziet en in het persoonlijke contact dat hij met ons heeft. Ben jij de stagiair die de handen uit de mouwen wil steken en ervoor wil zorgen dat alle medewerkers ons merk in hun haarvaten voelen?

Op dit moment zijn wij hard bezig met het schrijven van het communicatieplan, maar de uitvoering daarvan is tijdens jouw stageperiode. 
Bij de uitvoering van onze communicatieplannen willen wij jouw hands-on mentaliteit om mee te werken aan onder andere: het ontwikkelen van nieuwe merkmiddelen, het schrijven en publiceren van nieuwsartikelen, het geven van workshops, werkplekken ‘groener’ maken. Je kan het zo gek niet bedenken en wij doen het bij Centraal Beheer. 
Door mee te werken verdiep jij je in merkmanagement, merkpositionering, merkbeleving en cultuurverandering. 
Uiteindelijk leiden je inspanningen tot een hogere binding van de klant en medeweker met ons merk. 
Misschien even Apeldoorn bellen? 

Het profiel

  • Je volgt een HBO of WO studie Communicatie, Commerciële Economie, Marketing.
  • Samen sta je sterker, samenwerken en communiceren zit dan ook in je DNA. 
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt.
  • Jij wilt graag meebouwen aan de trots van de Centraal Beheer medewerkers.

Jouw afdeling

Als stagiair kom je te werken in team Merk, Reputatie & Communicatie. Met elf collega’s werk je samen en komen alle aspecten van communicatie langs. Wij zijn verantwoordelijk voor de merkstrategie van Centraal Beheer, de woordvoering van Centraal Beheer, Avéro Achmea en FBTO en de interne communicatie van divisie Schade & Inkomen, Centraal Beheer en Interpolis. 
Verbeteringen doorvoeren kun je nooit alleen. Je werkt samen met verschillende disciplines en afdelingen en bent sterk afhankelijk van anderen. Je voert de regie, maar moet goed kunnen samenwerken en overtuigen om het gewenste resultaat te bereiken.
In deze stage kom je in aanraking met alle afdelingen die voor onze Centraal Beheer klanten werken, zoals Marketing, Verkoop, Advies, Productmanagement, Administratie, Schademelding, Debiteurenbeheer. Binnen de divisie Centraal Beheer, maar ook daarbuiten. Je bent dus organisatie breed bezig en legt overal contacten. 

Wij bieden

Tijdens deze stage kan je verwachten dat jij het gewoon gaat doen, je werkt mee met het team en je krijgt persoonlijke begeleiding van de merkmanager. 
Je standplaats is Apeldoorn. Je krijgt een stagevergoeding, HBO €400 of WO €450 bruto op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren en meer weten?

Even Apeldoorn bellen… Of appen. Voor procedure en/of vragen: Sylvia Wools, 0613721102. Liever mailen? Sylvia.Wools@achmea.nl!

Direct solliciteren

Doorlopend