A.S. Watson BeneluxRenswoude HBO

Wil je afstuderen bij de grootste en beste parfumerieketen van Nederland en de beste Webshop Parfumerie? En spreekt de dynamiek van e-tail en retail jou aan?

Wij bieden een uitdagende en leerzame afstudeerstage in het Digital team van ICI PARIS XL. Interessant? Dan komen wij graag met je in contact!

ICI PARIS XL is voor de 16e keer op rij verkozen tot Beste Parfumerie van Nederland. De webshop van ICI PARIS XL is bovendien voor de 6e keer uitgeroepen tot Beste Webshop 2019-2020 in de categorie parfumerie.Je leest het, we spelen mee op het hoogste niveau. Altijd volop in ontwikkeling, dus saai is het bij ons nooit?!

Tijdens je stage leer je deze afdeling door en door kennen. Je houdt je in deze stage bezig met alle aspecten van digital marketing en e-commerce. Je levert een belangrijke bijdrage aan het online succes en de verdere groei van ICI PARIS XL Nederland. De hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daanaast is er voldoende ruimte voor je onderzoek en afstudeerscriptie met een inhoudelijk interessant onderwerp wat zowel voor jou als voor ons aansprekend is.

Een gemiddelde werkweek ziet er als volgt uit:

 • je ondersteunt het team van Digital Marketing Specialisten en Designers bij de creatie van campagnes. Je kunt hierbij denken aan landingspagina’s, banners, nieuwsbrieven en social media berichten;
 • het controleren en updaten van productinformatie op de webshop, zoals voorraden, visuals, productpagina’s, etc.;
 • je blijft niet afwachten en levert zelf een actieve bijdrage aan verbeteringen op onze webshop.

Wat heb je nodig voor de Functie afstudeerstage HBO ecommerce & online marketing?

Je voelt je thuis in een wereld van luxe cosmetica- en schoonheidsproducten en daarnaast:

 • Ben je een HBO-student, richting Communicatie, Marketing of Commerciële Economie;
 • Heb je enige stage- of werkervaring in een commerciële omgeving, dan is dat mooi meegenomen;
 • Beheers je de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift;
 • Ben je proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en enthousiast;
 • Lijkt het je leuk om in de dynamische wereld van retail te werken?

De stage is vanaf januari/februari voor een periode van minimaal 5 maanden (eerder in overleg).

Wat krijg je er voor terug ?

Als Stagiair(e) bij ICI PARIS XL maak je samen met je team deel uit van een relatief kleine club die zich specifiek bezighoudt met Inkoop, Finance, Winkelmanagement, Marketing en Replenishment voor ICI PARIS XL en Pour Vous. Wij richten ons op het hogere beauty segment, iets wat een geheel eigen dynamiek met zich meebrengt. Bij ons verkoop je immers geen dagcrème, maar een lifestyle. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om de positie van marktleider te veroveren. Om die positie vast te houden zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën, manieren om trends te zetten en te innoveren.

Wat bieden wij jou naast deze uitdagende omgeving?

 • Een inhoudelijk interessante afstudeerstage op het gebied van Online Marketing en eCommerce binnen een succesvolle en krachtige internationale organisatie waar met mooie merken wordt gewerkt en die continu in beweging is. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
 • Zelfstandigheid, teamwork en verantwoordelijkheid binnen je afstudeerstage.
 • Een enthousiast, professioneel en gedreven team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
 • Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.
 • Een prima stagevergoeding.

Met wie kun je contact opnemen voor meer informatie?

Voor inhoudelijk meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lea Combé, Online Marketing Coördinator, telefoon: 06 – 13932553.

Direct solliciteren

Doorlopend