Ruim 10 jaar dé specialist in het op maat informeren, adviseren en begeleiden van hoogopgeleide studenten.

Op Stagefuncties.nl vind je een compleet en actueel aanbod van stages op hbo- en wo-niveau en vind je tevens informatie over aantrekkelijke stagewerkgevers, hun bedrijfscultuur en medewerkers. Wij zijn namelijk van mening dat het vinden van jouw ideale stage én stagewerkgever eenvoudig moet zijn.Jouw ideale stage bij het juiste stagebedrijf

Veel studenten weten prima waar hun hart of expertise ligt, maar vinden het soms toch lastig om hun ideale stage én stagebedrijf te vinden. Vaak komt dit doordat ze niet precies weten waar ze moeten zoeken of te weinig informatie kunnen vinden over de inhoud van de stage of over de stagewerkgevers en hun bedrijfscultuur. Daarnaast bieden de stageomschrijvingen alleen vaak onvoldoende inzicht in de verschillen tussen de verschillende stages dan wel werkgevers.


Stage zoeken

Met Stagefuncties.nl is het voor studenten eenvoudig om de juiste stage én een passende werkomgeving te vinden. Stagefuncties.nl streeft ernaar om het meest complete én actuele overzicht te bieden van stages én stagewerkgevers!

Om jou onnodige moeite te besparen én omdat we het belangrijk vinden dat jij direct kan solliciteren bij de stagewerkgever van jouw keuze, is het niet nodig om een profiel aan te maken op dit platform. Wel kun je bij ons terecht voor een persoonlijk carrièreadvies, workshops & trainingen of het laten checken van je cv op maat. Eén van onze carrièrecoaches zal dan contact met je opnemen voor een telefonische afspraak.

Kortom, meld je hieronder gratis en vrijblijvend aan voor:

  • een persoonlijke cv-check op maat
  • hulp bij het vinden van een passende stage
  • hulp bij het vinden van de stagewerkgever die bij jou past
  • een individueel oriëntatie- of coachingsgesprek
  • tips voor het voorbereiden van je sollicitatie

Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stagefuncties, relevant carrièrenieuws en nuttige sollicitatietips, nodigen we je graag uit om ons te volgen via Twitter en/ of Facebook.Gratis en persoonlijk carrièreadvies voor hoogopgeleide studenten, starters en young professionals

De Carrièrebus helpt studenten, starters en young professionals met het maken van betere carrièrekeuzes. Of je nou op zoek bent naar een studiegerelateerde bijbaan, stage, startersfunctie, traineeship of meer informatie wilt over werkgevers, solliciteren, arbeidsvoorwaarden, etc., De Carrièrebus helpt je graag met persoonlijk advies, coaching, training of een workshop.

De Carrièrebus kan je aan de hand van een gratis en persoonlijk adviesgesprek helpen met het opstellen van je cv en/ of sollicitatiebrief, je informeren over de laatste sollicitatietrends en over carrièremogelijkheden en werkgevers die bij jou passen. Daarnaast is De Carrièrebus gespecialiseerd in het geven van workshops, bijvoorbeeld over hoe je effectief kunt solliciteren via LinkedIn, non-verbale communicatie tijdens sollicitatiegesprekken, het nut en de invulling van personal branding en hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Mocht je meer willen weten over wat wij jou kunnen bieden, bezoek dan onze website www.carrierebus.nl of stuur een e-mail voor gratis carrièreadvies naar: gunay@carrierebus.nl.

Volg ons via , #YourTalentGroup of YourTalentGroup.

ONZE ANDERE ONLINE PLATFORMEN:
Wat anderen over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)

Bent u werkgever? Klik dan hier