Economic Business week Tilburg6 t/m 24 april 2020 Tilburg University

De 22e editie zal plaatsvinden van 6 t/m 24 april 2020! Tijdens de EBT heb je als deelnemer de mogelijkheid om je voor te bereiden tijdens de Training Day. Daag jezelf uit tijdens de Case Days en doe tijdens de Company Days mee met het gevarieerde programma bestaande uit: workshops, presentaties, informele activiteiten en nog veel meer. Tijdens de promotieperiode kan je je cv checken bij de Carrierebus op 3 februari en 3 maart. Daarnaast is de Carrierebus ook aanwezig bij de cv en LinkedIn checks op 18 februari. Wil je hier bij zijn? Schrijf je dan in via: https://ebtilburg.nl/program-ebt-2020/cv-checks/

De Economic Business weeks Tilburg (EBT) is het grootste carrière-evenement van Tilburg University en één van de grootste on-campus recruitment evenementen in Nederland. Jaarlijks doen er meer dan 1300 studenten vanuit alle studierichtingen gerelateerd aan economische-, management- en gedragswetenschappen mee. Deelnemers aan de EBT komen in contact met meer dan 90 bedrijven vanuit allerlei sectoren.

Jaarlijks doen er meer dan 1300 studenten vanuit alle studierichtingen gerelateerd aan economische-, management- en gedragswetenschappen mee. Deelnemers aan de EBT komen in contact met meer dan 90 bedrijven vanuit allerlei sectoren.

Economic Business weeks Tilburg topwerkgevers

De volgende topwerkgevers zijn ook aanwezig op de Economic Business weeks Tilburg van 6 t/m 24 april 2020:

De Carrièrebus

Bekijk werkgever

Mainfreight Europe

Bekijk werkgever